Сьогоднішня страва присвячується у нас мексикансько-українській дружбі, тому на порядку денному - суп з фрикадельками.
Для цього нам знадобиться:
-фарш м'ясний 700 гр
-квасоля (стакан свіжої або банка вже вареної)
-цибуля
-морква
-перець чилі (тільки для поціновувачів гострого )
-перець солодкий (болгарський)
-пів жмені рису
-томатна паста або свіжі помідори
-декілька зубців часнику
-куряче яйце
-сіль, перець, зелень та приправи за смаком
Для початку потрібно нам зробити ті самі фрикадельки, а для цього, ми в наш фарш додаємо одне яйце, солимо та перчимо та додаємо сушений орегано (не обов'язково - а тільки зі взаємної згоди всіх хто куштує )
Тож все це перемішуємо та отримуємо
Так, трохи не забув, якщо квасоля у Вас свіжа то потрібно її заздалегідь відварити
Тим часом усі фрикадельки ми помістимо до морозильника - нехай формуються....
Зробимо зажарку
Та додамо до неї чилі та томатну пасту (за відсутності справжніх стиглих помідорів)
Далі це все докупи до каструлі
Хай все закипить - тоді можна і наші шматочки додати
Коли вони поспливають то додаємо рис та перець солодкий
Залишимо на хвилин п'ятнадцять та наприкінці додамо зелень та порізаний часник
Смачного!!!
Для цього нам знадобиться:
-фарш м'ясний 700 гр
-квасоля (стакан свіжої або банка вже вареної)
-цибуля
-морква
-перець чилі (тільки для поціновувачів гострого )
-перець солодкий (болгарський)
-пів жмені рису
-томатна паста або свіжі помідори
-декілька зубців часнику
-куряче яйце
-сіль, перець, зелень та приправи за смаком
Для початку потрібно нам зробити ті самі фрикадельки, а для цього, ми в наш фарш додаємо одне яйце, солимо та перчимо та додаємо сушений орегано (не обов'язково - а тільки зі взаємної згоди всіх хто куштує )
Тож все це перемішуємо та отримуємо
Так, трохи не забув, якщо квасоля у Вас свіжа то потрібно її заздалегідь відварити
Тим часом усі фрикадельки ми помістимо до морозильника - нехай формуються....
Зробимо зажарку
Та додамо до неї чилі та томатну пасту (за відсутності справжніх стиглих помідорів)
Далі це все докупи до каструлі
Хай все закипить - тоді можна і наші шматочки додати
Коли вони поспливають то додаємо рис та перець солодкий
Залишимо на хвилин п'ятнадцять та наприкінці додамо зелень та порізаний часник
Смачного!!!
0 коментарі :
Отправить комментарий