Доброго дня, шановне панство, чи добрий вечір - то як кому подобається.
У всі часи на всіх континентах людей насамперед цікавило "Хліб та Видовища".
Тож почнемо з першого
Сьогодні, в цей весняний день, коли на вулиці мряка - забажав я борща. А чого Ви здивувались?
Мені дуже подобається ця страва - тому я і захотів його приготувати, а ще захотів, з Вами з друзями поділитися.
Я не претендую на те, що Вам сподобається - чи на те, що це канонічний рецепт цієї дивної страви, але так мене навчила моя мати і так я буду вчити свого сина .
Отож- нам потрібно назбирати деякі продукти
як ото м'ясо, картопля, цибуля, буряк, морква, капуста, перець, сметана, томатна паста та зелень.
Насамперед я пропоную зробити бульйон,
а щоб він був найсмачніший, то потрібно у воду окрім м'яса, додати лаврового листа та трохи свіжо-молотого перцю (я просто чавлю перець великим ножем).
Я також раджу до бульйону додати трохи нарізаної моркви та цибулі.
А доки вариться бульйон - ми почистимо усі овочі.
Мілко наріжемо цибулю - тим паче робити це Пчаком саме задоволення.
Обжарюємо - або як кажуть на всіляких кулінарних ресурсах - пасеруємо :-)
Додаємо моркву.
А потім буряк.
Щоб зажарка не стала сухою та хрусткою - додаємо трохи бульйону, а також порізаний солодкий перець.
До речі, забув сказати, що картоплю, також краще покласти варитися, доки ми робимо зажарку. Це обумовлено тим, що картопля при контакті з томатною пастою, стає скляною.
Потім, до цієї сустанції додаємо томатну пасту та сметану (так так - ви не помилились - я сметану додаю саме в цей час. Ви спитаєте чому, а я Вам відповім - бо мені так подобається :)
Наприкінці ми отримуємо саме такий результат.
P.S. Деякі люди можуть зауважити мені, що я позабув до борщику часнику. Спокійно - все було - але поза кадром
У всі часи на всіх континентах людей насамперед цікавило "Хліб та Видовища".
Тож почнемо з першого
Сьогодні, в цей весняний день, коли на вулиці мряка - забажав я борща. А чого Ви здивувались?
Мені дуже подобається ця страва - тому я і захотів його приготувати, а ще захотів, з Вами з друзями поділитися.
Я не претендую на те, що Вам сподобається - чи на те, що це канонічний рецепт цієї дивної страви, але так мене навчила моя мати і так я буду вчити свого сина .
Отож- нам потрібно назбирати деякі продукти
як ото м'ясо, картопля, цибуля, буряк, морква, капуста, перець, сметана, томатна паста та зелень.
Насамперед я пропоную зробити бульйон,
а щоб він був найсмачніший, то потрібно у воду окрім м'яса, додати лаврового листа та трохи свіжо-молотого перцю (я просто чавлю перець великим ножем).
Я також раджу до бульйону додати трохи нарізаної моркви та цибулі.
А доки вариться бульйон - ми почистимо усі овочі.
Мілко наріжемо цибулю - тим паче робити це Пчаком саме задоволення.
Обжарюємо - або як кажуть на всіляких кулінарних ресурсах - пасеруємо :-)
Додаємо моркву.
А потім буряк.
Щоб зажарка не стала сухою та хрусткою - додаємо трохи бульйону, а також порізаний солодкий перець.
До речі, забув сказати, що картоплю, також краще покласти варитися, доки ми робимо зажарку. Це обумовлено тим, що картопля при контакті з томатною пастою, стає скляною.
Потім, до цієї сустанції додаємо томатну пасту та сметану (так так - ви не помилились - я сметану додаю саме в цей час. Ви спитаєте чому, а я Вам відповім - бо мені так подобається :)
Наприкінці ми отримуємо саме такий результат.
Тож нашу "зажарку - субстанцію" ми додаємо до нашого бульйону а тим часом шинкуємо капусту.
Додаємо у наш борщ усі інгредієнти, а саме капусту та зелень. Трохи солимо за смаком. Та у колі родини або друзів або усі разом насолоджуємось отриманим результатом.
Смачного!P.S. Деякі люди можуть зауважити мені, що я позабув до борщику часнику. Спокійно - все було - але поза кадром
2 коментарі :
Дивно, але моя мама також так готує. і мене навчила. Я тільки в кінці ще додаю петрушку дрібно порізану.
@Віктор
Наприкінці, я завжди додаю зелень, тобто петрушку та кріп ;)
Отправить комментарий